PAMPERS PURE 2 - PELENA PËR BEBE (4-8KG) | 39 COPË

Një produkt i testuar dermatologjikisht që ofron përthithje të shpejtë dhe mbrojtje të sigurt. Si përbërës kryesor ka pambukun organik të cilësisë Premium.

Marka: Pampers
1,490Lekë
1

Përshkrimi

Krijuar për të bebet, me pambuk cilësor, përzierje përbërish me origjinë bimore dhe lëndë të përzgjedhura përgjatë proceseve të mirëmenduara, Pampers Pure 2 ofron cilësi, rehati, butësi dhe pastërti. Përse duhet të zgjedhim Pampers Pure?

  1. Përbërës 99% Pambuk Organik i cilesise Premium dhe Hipoalergjik.
  2. Përthithje e shpejtë dhe mbrojtje e sigurt.
  3. Përmbajtje të lartë oksid-zinku që parandalon irritimet dhe skuqjet e lëkurës.
  4. Produkt dermatologjikisht i testuar.
  5. Mbulesa e jashtme e pelenës Pampers Pure është dukshëm më e butë/hollë/fleksibël se të gjitha versionet Pampers.
  6. Designi i Pampers Pure është vërtetuar se është më i pëlqyeri i fëmijëve sipas një studimi të bërë.
Hipoalergjik, i provuar klinikisht. Clinically proven hypoallergenic Pampers® Pure Protection Projektuar për të ofruar butësinë, pastërtinë dhe rehatinë e çmuar për foshnjën tuaj. Deri në 12 orë mbrojtje 12 ore mbrojtje nga Pampers® Pure Protection Për shkak se fëmija juaj meriton kujdes, pa kompromis, për lëkurën, pelena Pampers Pure ju siguron deri në 12 orë mbrojtje ndaj rrjedhjeve të mundshme. Tregues i lagështisë Tregues i lageshtise Pampers® Pure Protection Pelenat e lancuara në koleksionin e ri Pampers Pure përmbajnë 99% pambuk të cilësisë Premium dhe Hipoalergjik. Kjo pelenë u krijua me qëllimin e sjelljes së një brandi të dhe te përballueshem si dhe gjithashtu një pelene me përbërës natyrorë.

Specifikimet

Kodi 797031
Marka Pampers
Mosha deri në 12 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp