PAMPERS PREMIUM CARE - PELENA PËR FËMIJË

Pelenat Pampers Premium Care me cmimin më ekonomik. Zgjedhja numër 1 e pediatërve. Produkt i testuar që ofron një butësi dhe rehati të jashtëzakonshme.

1,590Lekë
1

Përshkrimi

 

Krijuar për bebet, me materiale super të buta që ofrojnë rehati dhe mbrojtje.

Produkt i përshtatshën dhe shumë miqësor për mbarëvajtjen e procesit të rimëkëmbjes së kordonit umbelikal.

Treguesi i lagështisë, nga ngjyra blu në të verdhën, ju ndihmon të kuptoni se kur pelena apo bebelina e bebit duhet të ndryshohet.

Deri në 12 orë rehati, butësi dhe mbrojtje

Përbërës të përzgjedhur përgjatë proceseve të mirëmenduara, që lejojnë ajrosjen e lëkurës.

Përshtatje për masat trupore të cdo fëmije.

Gjithashtu mund të hiqen lehtësisht, duke i grisur tek pjesa anësore.

Më pas duke rrotulluar pelenën, ju mund ta palosni dhe në fund të bëni ngjitjen tek shiriti i gatshëm, dhe ta vendosni në koshin përkatës të mbetjeve.

Përse duhet të zgjedhim Pampers Premium Care?

  1. Produkti Nr 1 i përzgjedhur nga pediatrët
  2. Përthithje e shpejtë dhe mbrojtje e sigurt.
  3. Produkt dermatologjikisht i testuar.
  4. Produkt i testuar që ofron një butësi dhe rehati maksimale.

Specifikimet

Kodi 975027
Marka PampersProdukte të ngjashme

whatsapp