Pampers Active Baby Dry - New Baby 1 (2-5kg) - 43 copë

Projektuar posaçërisht për t'i dhënë bebes tuaj mbrojtje të pakonkurrueshme të lëkurës.

Marka: Pampers
1,080Lekë
1

Përshkrimi

Pampers New Baby nga diapazoni i Mbrojtjes Premium ofrojnë rehati dhe mbrojtje më të mirë në mënyrë që i porsalinduri juaj të mos ndiejë asgjë tjetër përveç dashurisë.

Mbështjell butësisht foshnjën tuaj, nën cilësinë premium që ofron Pampers.

Tre kanale thithëse shpërndajnë lagështinë në mënyrë të barabartë për tharjen.

Tërheq dhe shpërndan lëngun duke e mbajtur fëmijën të thatë

Treguesi i lagështisë, nga ngjyra blu në të verdhën, ju ndihmon të kuptoni se kur pelena apo bebelina e bebit duhet të ndryshohet.

Forma e përshtatur për kërthizën. Mbron barkun delikat të foshnjës tuaj me një dizajn të përkryer.
Pelenat Pampers Premium Protection New Baby janë akredituar dermatologjikisht nga Skin Health Alliance.

Që nga hera e parë që do të përdorni Pampers Baby-Dry do të vini re se ato nuk janë si pelenat tona të mëparshme. Pampers Baby-Dry, duke shfaqur një dizajn revolucionar të pelenave me tre kanale thithëse, do të ofrojnë mbrojtje ndaj lagështisë deri në 12 orë gjumë të qetë.

Pra Pampers Baby-Dry është provuar të jetë deri në dy herë më e thatë se pelenat e zakonshme.

Specifikimet

Kodi 167305
Marka Pampers
Mosha deri në 6 muaj
Pesha 2 kg - 5 kg
Madhësia e pelenës 1

Produkte të ngjashme

whatsapp