NGROHES TERMIK PER SHISHET PHILIPS AVENT

Ky ngrohës bën të mundur ngrohjen e qumështit tuaj në çdo kohë, kudo. Uji i zier në termos qëndron i nxehtë deri në 6 orë dhe shishet mund të ngrohen brenda 2.5 minutash.

Marka: Avent
6,200Lekë
1

Përshkrimi

Shishe të ngrohta kudo që shkon me ngrohësin termik Philips Avent. Ngrohësi termik Philips Avent mund të ngrohë shumë thjesht shishet tuaja pa patur nevojë për energji elektrike. Mjafton të mbushësh termusin me ujë të

zier, dhe do ta mbajë shishen të ngrohtë për shumë orë. Kurdo që është e nevojshme, vendos nje shishe brenda, mbushe termusin me ujë të nxehtë dhe mbylle me kapakun mbrojtës. 170 ml qumësht në temperaturë ambienti do të ngrohet në 2.5 minuta.

Ideal dhe për ushqyerjen gjatë natës ndërkohë që jeni në shtëpi!

Termusi ka kapacitet ta ngrohë disa here shishen.

Shishe të ngrohta për foshnje në vetëm 2.5 minuta

Ngrohësi i shisheve mund të ngrohë 180ml qumësht në vetëm 2.5 minuta

Kapak për derdhjeje të lehtë

Kapaku edhe pse mundëson një rrjedhje të lehtë gjatë ushqyerjes, është dizenjuar që të mos derdhet apo ketë rrjedhje të panevojshme gjatë lëvizjes. Ka pozicione të qarta, që ndihen me dorë, në mënyrë intuitive, për hapjen dhe mbylljen e kapakut, dhe për më tepër pastrohet lehtësisht.

Udhëzues referimi për ngrohjen

Në gotë është përfshirë një udhëzues për procesin e ngrohjes, i cili tregon për të gjitha madhësitë e shisheve Philips Avent, sa kohë u nevojitet të ngrohen, në varësi të temperaturës së qumështit.

NGROHES TERMIK PER SHISHET PHILIP AVENT: SCF256/00

Specifikimet

Kodi 105908
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp