NANNYS LETRA TE LAGURA PER BEBE (72 COPE)

Minimizojnë rrezikun e alergjisë dhe nuk kanë alkool. Paketimi është tepër praktik dhe me ngjitje, i cili nuk lejon që letrat të thahen.

Marka: Nannys
200Lekë230Lekë
Ulje13%
1

Përshkrimi

Letra të lagura për bebe të markës Nannys kanë një paketim që përmban 72 copë. Letrat përbëhen nga nje material i butë për lëkurën. Minimizojnë rrezikun e alergjisë dhe nuk kanë alkool.

Specifikimet

Kodi 580064
Marka Nannys

Produkte të ngjashme

whatsapp