NANNYS - LETER E LAGUR PER BEBE - EASY OPEN (80 COPE)

Përbëhen nga një material i butë për lëkurën dhe minimizojnë rrezikun e alergjisë, gjithashtu nuk kanë alkool.

Marka: Nannys
300Lekë
1

Përshkrimi

Këto letra të lagura për bebe janë produkte të markës Nannys.

Paketimi i tyre përmban 80 copë dhe është tepër praktik. Ka një kapak, i cili nuk lejon që letrat të thahen.

Specifikimet

Kodi 581060
Marka Nannys

Produkte të ngjashme

whatsapp