MUHALEBI ORIZI HiPP PËR BEBE 200G

Miell ose muhalebi orizi HiPP, një prodhim organik, i pasur me vitaminën B,1 që ofrohet në paketimin 200 gramë për bebet pas muajit të 4-t të jetës. Nuk përmban gluten, sheqer shtesë, aromatizues, ngjyrues, lëndë konservuese dhe është shumë i përshatshëm, i thjeshtë për përgatitje në shtëpitë tuaja....

Marka: HiPP
590Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit: miell orizi*, vitamina B1.

  • prodhim organik
  • Nuk përmban gluten, sheqer shtesë, aromatizues, ngjyrues, konservant
  • sheqernat janë natyrale të përbërësve të formulës
  • të përcaktuara sipas ligjit.
Pesha neto : 200g

Përdorimi: Eshtë e rëndësishme për shëndetin e foshnjes suaj ti kushtoni vëmëndje sasisë dhe përgatitjes. Gjithmonë ushqeheni foshnjen tuaj me lugë. Mbylleni qesen pas çdo përdorimi, vendoseni në vend të pastër dhe në temperaturë ambienti. Të përdoret brenda 3-4 javë. Nuk duhet të ngohet në mikrovalë(rrezik nga djegia). Bëni kontrolle të vazhdushme dentare pas daljes së dhëmbëve të parë.

Përdoret për foshnje , bebe nga muaji 4.

Si të përgatisim muhalebinë? Përgatitja:

  1. Vloni ujin dhe e lini të ftohet deri në 50°C.
  2. Përgatit përafërsisht 200ml qumësht formule (që ju aktualisht përdorni).
  3. Shtoni 3-4 lugë (20g) nga muhalebia në një enë.
  4. Shtoni qumështin e përgatitur më sipër dhe përzieni.
  5. Lëreni të arrijë konsistencën e duhur para se ta konsumoni. Kontrolloni temperaturën.
Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim.

Prodhuar në Kroaci - Eksportues: HiPP Austria GmbH, 4810

MUHALEBI ORIZI HiPP PËR BEBE 200G: 9062300139775

Specifikimet

Kodi 730044
Marka HiPP
Mosha 4 muaj - 4 vjeç
Pesha neto 200 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp