MONITORUESI I FOSHNJAVE DECT PHILIPS AVENT

Monitori i foshnjave ofron rehati dhe siguri të plotë në çdo kohë, falë larmisë së funksioneve relaksuese dhe të besueshme.

Marka: Avent
23,000Lekë24,800Lekë
Ulje7%
1

Përshkrimi

  • Lidhje e sigurt dhe private falë teknologjisë DECT
  • Modaliteti inteligjent ECO për kursimin e energjisë për konsum minimal
  • Rreze sinjali deri në 330 m
  • Dritat LED që tregojnë kur njësia është e lidhur
  • Qetësoni fëmijën tuaj me projeksion të natës me yje
  • Ideale për përdorim gjatë natës falë ndricimit të ulët dhe nivelit të ulët të zërit
  • Dritë nate dhe ninulla për të qetësuar beben
  • Monitoroni temperaturën e dhomës së foshnjës tuaj dhe ju njofton

Specifikimet

Kodi 115009
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp