MONITORUES PER FOSHNJAT - AUDIO, TEMPERATURE, DRITE DHE NINULLA AVENT

Monitori ynë i ri ju jep sigurinë për t'u ndjerë afër foshnjës tuaj, edhe kur nuk jeni në të njëjtën dhomë.

Marka: Avent
14,000Lekë
1

Përshkrimi

MONITOR BEBESH DECT ME BATERI TË RIKARIKUESHME, RREZE DERI 330 M, MODALITET SMART ECO QË RUAN ENERGJINË, FUNKSIONIM DERI NË 24 ORË

Lidhje 100 % e besueshme me beben tënd

• Modalitet Smart Eco për përdorim eficent të energjisë

• Drita LED tregon që pajisja është lidhur dhe po funksionon

• Dritat që aktivizohen nga zeri të tregojnë zerin e bebes kur qan

• Me bateri të rikarikueshme funksionon deri në 18 orë

• Sensor temperature me alarm

• Dritë nate dhe ninulla për të qetësuar bebin

• Komunikim nga të dyja anët në mënyrë që bebi të të degjoje

Specifikimet

Kodi 115106
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp