MONITOR SMART PER BEBE PHILIPS AVENT

Monitori i bebeve Smart ju mundëson juve dhe të dashurve tuaj që të kujdeseni për vogëlushin tuaj, nga kudo që të jeni.

Marka: Avent
35,400Lekë
1

Përshkrimi

Lidhje e sigurt dhe private

Ju mund t'i ftoni të dashurit tuaj të shikojnë, nga kudo që jeni ju ose ata, deri në

10 llogari në total. Aplikacioni mbështet deri në 10 kamera, me 3 shikues të njëkohshëm për kamera

Foto të shpejta - kapni momente të veçanta nga dita e fëmijes

Funksioni TalkBack

Qetësojeni dhe sigurojeni fëmijën tuaj me tingullin e zërit tuaj duke përdorur aplikacionin, nga kudo ju jeni.

Shihni dhe dëgjoni fëmijën tuaj gjatë ditës dhe natës.

Kamera ofron video dhe audio superiore cilësi, me vizion deri në 720p HD ditë dhe natë.Ngjyra e plotë gjatë ditës dhe infra të kuqe bardhë e zi natën.

Ninullat qetësuese

Ndihmoni të qetësoni fëmijën tuaj për të fjetur duke luajtur

Ndihmoni të qetësoni fëmijën tuaj për të fjetur duke luajtur një nga 10 ninullat qetësuese. Filloni ninullat direkt përmes kamerës në dhomën e foshnjës tuaj, ose drejtojeni në distancë përmes aplikacionit. Ju mund të zgjidhni se cilat këngë do të luhen në cilin moment.

MONITOR SMART PER BEBE PHILIP AVENT KODI:SCD860/52

Specifikimet

Kodi 114708
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp