Monitor për bebin Chicco Deluxe

Ndihmon të kontrolloni foshnjën në çdo moment deri në 200 m distancë.

Marka: Chicco
20,000Lekë
1

Përshkrimi

Chicco Video Baby Monitor Deluxe lejon prindërit të ndjekin fëmijët e tyre nëpër dhomë dhe t’i monitorojnë ata kur flenë. Falë një teknologjie të përparuar, pajisja ka një diapazon deri në 220m në kushte optimale dhe lejon një lidhje të sigurt dhe pa ndërhyrje. Monitori Baby Chicco Deluxe ka një ekran të madh LCD me rezolucion të lartë dhe shikim natën falë përdorimit të infra të kuqe. Chicco Video Baby Monitor është gjithashtu i pajisur me bateri të rimbushshme dhe ka mënyrën ekskluzive Smart Eco, e cila garanton efikasitet më të mirë të energjisë.

Modaliteti inteligjent ECO- Vendosni mënyrën e aktivizimit të zërit për të zvogëluar konsumin e energjisë

Drita infrared gjate nates – Shihni foshnjën tuaj duke fjetur, ditë e natë. Ndizet automatikisht

Bisedo – Mikrofoni dhe altoparlanti për ta dëgjuar dhe biseduar me të në çdo moment

Ekrani LCD 4.3 INCH – Lejon prindërin tashikoje foshnjën në mënyrë të pastër gjatë kohës që ëndërron

Termometri në ekran na lejon të monitorojmë temperaturen e dhomës së foshnjes

Monitori i foshnjës ka një diapazon deri në 220m

Teknologjia FHSS ndikohet më pak nga ndërhyrjet dhe garanton konfidencialitetin maksimal të komunikimit midis dy njësive

Me bateritë e reja që zgjasin shumë mund të shikoni fëmijën tuaj pa u shqetësuar për autonominë e pajisjes tuaj

Specifikimet

Kodi 148703
Marka Chicco

Produkte të ngjashme

whatsapp