Monitor Chicco për bebin Smart 260

Mundëson të shikoni fëmijën tuaj edhe në errësirë të plotë dhe të dëgjoni edhe tingujt më të ulët.

Marka: Chicco
13,000Lekë
1

Përshkrimi

Monitori Chicco Smart 260 ju lejon të shikoni fëmijën tuaj në çdo moment e mbi të gjitha në kohën e gjumit.

Kjo pajisje përbëhet nga dy pjesë: ka një ekran 2,4 inç, i cili ju lejon të vëzhgoni mirë femijen duke fjetur. Përdoret lehtësisht
dhe ju lejon të rregulloni volumin duke mundësuar dëgjimin edhe të tingujve më të ulët.

Kamera ka infra të kuqe, duke ju lejuar të shikoni fëmijën edhe kur dhoma është në errësirë të plotë.

Specifikimet

Kodi 149003
Marka Chicco

Produkte të ngjashme

whatsapp