Marsup per bebe Foppapedretti

Mbajtësja e bebeve kangur apo Marsupi 8 nga Foppapedretti garanton rehati maksimale si për fëmijën ashtu edhe për prindin.

Marka: Foppapedretti
5,400Lekë
1

Përshkrimi

Transportuesi i foshnjeve Marsupi 8 nga Foppapedretti ofrohet në stilin e një canteje shpinore, dhe shërben si një mbajtëse për bebet duke ofruar rehati maksimale si për fëmijën ashtu edhe për prindin.

Fëmija mund të qendrojë me pamjen përballë me nënën ose me pamje nga rruga. Ka një mbështetje për shpinën e foshnjës dhe një strukturë që ndihmon në komoditetin e bebit për muajt e parë, ndërsa rripi është i rregullueshëm, me mundësi përshtatjeje dhe përforcimi rreth mesit të prindit.


Rripat rregullohen lehtësisht dhe janë shumë të rehatshëm fal mbushjes "shtesë".

Gama e përdorimit (0-9m): nga lindja, pesha minimale 3.5 kg deri në peshën 9 kg.

E RENDESISHME: para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet (shih bashkangjitur)

Pesha neto: 0.5 kg
Dimensionet cm: H 39 | P 14 | L 24
Paketimi cm: H 32.5 | P 12.5 | L 24.5
Pesha bruto: 0.7 kg

Specifikimet

Kodi 116505
Marka Foppapedretti
Mosha deri në 9 muaj
Pesha 3500 gr - 9 kg
Ngjyra Blu

Produkte të ngjashme

whatsapp