Letra të lagura antibakteriale Nannys (30 copë)

Mundësojnë pastrim të shpejtë dhe dezinfektim të duarve. Format i përshtatshëm dhe i lehtë për t'u përdorur.

Marka: Nannys
150Lekë
1

Përshkrimi

Letra te lagura antibakteriale Nannys, me veprim të butë antiseptik, me vaj trea, ideale për pastrim dhe dezinfektim të butë të duarve. Format i përshtatshëm dhe i lehtë për t'u përdorur. Ideale për pastrim të shpejtë dhe të shëndetshëm. KODI:5201312610603

Specifikimet

Kodi 698036
Marka Nannys

Produkte të ngjashme

whatsapp