Lëng molle, karrotë HiPP

Lëng molle, karrotë HiPP per bebe 4 muajsh. Pa konservues apo sheqer te shtuar.

Marka: HiPP
190Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit: lëng molle nga koncentrati I lëngut të mollës, karrotë, vitamin C.

Prodhim organik

Nuk përmban gluten, konservant, aromatizues, ngjyrues

Pesha neto: 200ml

Përdorimi: Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Tundeni përpara përdorimit.Burim vitaminash.

Mund të përdoret edhe i holluar me ujë në raportin 1:2.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 3 ditësh. Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim

Prodhuar në Hungari

Eksportues: HiPPAustria GmbH A-4810

9062300120759

Specifikimet

Kodi 860032
Marka HiPP
Mosha 4+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp