Lëng molle HiPP

Lëng molle për bebe mbi 4 muajsh.

Marka: HiPP
190Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit: lëng molle nga koncentrati i lëngut të mollës, vitamin C

Prodhim organik

Nuk përmban gluten, sheqer shtesë, konservant, aromatizues, ngjyrues

Pesha neto: 200ml

Përdorimi: Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Tundeni përpara përdorimit. Burim vitaminash.

Mund të përdoret edhe i holluar me ujë në raportin 1:2.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 3 ditësh.

Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim

Prodhuar në Hungari

Eksportues: HiPPAustria GmbH A-4810

9062300106272

Specifikimet

Kodi 853041
Marka HiPP
Mosha 4+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp