Lëng me fruta të kuqe HiPP

Lëng me fruta të kuqe HiPP për bebe 4 muajsh.

Marka: HiPP
190Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit:lëng miks frutash (lëng molle nga koncentrati i lëngut të mollës, lëng rrushi, lëng aronia nga koncentrati I lëngut të aronias, rrush i zi nga koncentrati i lëngut të rrushit), vitamin C.

Prodhim organik

Nuk përmban gluten, konservant, aromatizues, ngjyrues

Pesha neto: 200ml

Përdorimi: Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Tundeni përpara përdorimit. Burim vitaminash. Mund të përdoret edhe i holluar me ujë në raportin 1:2.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 3 ditësh. Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim

Prodhuar në Hungari

Eksportues: HiPPAustria GmbH A-4810

9062300106234

Specifikimet

Kodi 854051
Marka HiPP
Mosha 4+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp