Lëng kumbulle HiPP

Lëng kumbulle HiPP për bebe 4 muajsh.

Marka: HiPP
190Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit: lëng kumbulle nga koncentrati I lëngut të kumbullës, ujë, lëng dardhe nga koncentrarti I lëngut të dardhës, vitamin C.

Prodhim organik

Nuk përmban gluten, sheqer shtesë konservant, aromatizues, ngjyrues

Pesha neto: 200ml

Përdorimi: Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Tundeni përpara përdorimit.

Burim vitaminash.Mund të përdoret edhe i holluar me ujë në raportin 1:2. Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 3 ditësh. Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim

Prodhuar në Hungari

Eksportues: HiPPAustria GmbH A-4810

9062300129851

Specifikimet

Kodi 855056
Marka HiPP
Mosha 4+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp