Lëng banane HiPP

Lëng banane HiPP për bebe 4 muajsh. Pa konservues apo sheqer të shtuar.

Marka: HiPP
190Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit: ujë, fruta (banane, lëng limoni nga koncentrati I lëngut të limonit) vitamin C.

  • Prodhim organik
  • Nuk përmban gluten, sheqer shtesë, konservant, aromatizues, ngjyrues

Pesha neto: 200ml

Përdorimi: Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Tundeni përpara përdorimit. Burim vitaminash. Mund të përdoret edhe i holluar me ujë në raportin 1:2.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 3 ditësh. Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim

Prodhuar në Hungari

Eksportues: HiPP Austria GmbH A-4810

Lëng banane HiPP: 9062300120629

Specifikimet

Kodi 857017
Marka HiPP

Produkte të ngjashme

whatsapp