Kuti për ruajtjen e qumështit të gjirit 180 ml Philips Avent (10 copë)

Ruani qumështin e gjirit në mënyrë të sigurt. Kuti të ripërdorueshme.

Marka: Avent
2,700Lekë
1

Përshkrimi

Paketimi përmban:

  • 10 kuti të ripërdorshme për ruajtjen e qumështit të gjirit (180ml/6oz);
  • 10 kapakë për kutitë;
  • 2 adaptorë për pompën e gjirit (të përshtatshëm me biberonat Natural dhe Classic)

Ruani dhe transportojeni të sigurt qumështin e gjirit nëpërmjet kutive të testuara Avent.


Mundësi për të shënuar dhe ndjekur datat dhe informacionet e nevojshme.

Zënë pak hapësirë në frigorifer.

Kuti per ruajtjen e qumesht gjirit 180 ml Philips Avent (10 cope): SCF618/10

Specifikimet

Kodi 785058
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp