KUTI PER MBAJTJEN E QUMESHTIT PLUHUR - Avent

Kjo kuti mban 3 porcione qumështi pluhur për përdorim. Kur vjen koha për të ushqyer bebin thjesht hapni 1 nga 3 seksionet hermetike të kutise dhe hidhni qumështin pluhur në një shishe me ujë.

Marka: Avent
1,200Lekë1,240Lekë
Ulje3%
1

Përshkrimi

Ideale per udhetime. Nuk permban BPA. Nxë 3 porcione. Mund të konvertohet në një mbajtëse të thjeshtë për ushqimet e ngurta duke hequr lehtësisht ndarëset e brendshme!

Mban mjaftueshëm pluhur për 3 porcione nga 260 ml qumësht!

Të gjitha pjesët mund t'i lani pa problem në lavastovilie.

KUTI PER MBAJTJEN E QUMESHTIT PLUHUR KODI: SCF135/06

Specifikimet

Kodi 824051
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp