Në mungesë

KUPETA KOMFORT PËR MBROJTJEN E GJIRIT DHE MBLEDHJEN E QUMESHTIT PHILIPS AVENT

Këto kupeta gjiri, ultra të buta, vendosen brenda sutjenave dhe mbrojnë gjirin nga acarimi ose carja, si dhe nuk lejojnë rrjedhjen e qumështit të gjirit.

Marka: Avent
1,700Lekë
0

Përshkrimi

Kupeta që lejojnë ajrimin - mbrojnë dhe ndihmojnë gjirin e dëmtuar dhe të carë për t'u shëruar më shpejt. Presioni i lehtë që shkaktojnë ndihmon kundër bllokimeve. Hapësirat lejojnë ajrimin. Kupa mbledhëse të qumështiti te gjirit (pa ndarje) - mbledhin qumështin e tepërt gjatë ushqyerjes, ose gjate perdorimit të pompës së gjirit. Përfshihen:

  • 2 kupa që lejojne ajrimin.
  • 2 kupa mbledhesë të qumështit.
  • 2 jastëkë silikoni ultra të butë.
  • Përbëhen nga silikoni.
Kupa per gjirin komfort Philips Avent: SCF153/03
Kodi 788091
Marka Avent
Materiali Silikoni

Produkte të ngjashme

whatsapp