Kupa për gjirin apo për thitha të sheshtë - Philips Avent Niplette (1 cope)

Një zgjidhje e thjeshtë për thitha të sheshtë apo të përmbysura. Duke përdorur një teknikë thithëse të butë, këto kupa e nxjerrin kokën e gjirit jashtë duke i dhënë formë sa më të mirë për kapjen e thithjen e tyre nga ana e bebit.

Marka: Avent
4,090Lekë
1

Përshkrimi

A mund të ushqej me gji nëse kam thitha të sheshta ose të kthyera?

Po, mundeni! Gjinjtë prodhojnë të njëjtën sasi qumështi pavarësisht nga forma e pjesës së jashtme.

Pas disa javësh përdorimi të rregullt, thithat e gjirit tuaj do të qëndrojnë në formë.

Pajisja bën të mundur që gratë me thithka të sheshta ose të përmbysura të ushqejnë me gji të vegjlit e tyre, të qeta, pa nevojën e një operacioni invaziv.


Kupa vendoset në sipërfaqen e areolës duke kapur thithën, dhe me njërën dorë tërhiqet shiringa 5 ml në mënyrë që koka e gjirit të thithet, e futet në të. Përdoruesja duhet ta ketë në kontroll, personalisht shiringën në mënyrë që ta tërheqë aq fort sa të ndihet rehat dhe jo të ketë dhimbje. Kur koka e gjirit të jetë tërhequr mjaftueshëm, ju mund të shkëpusni shiringën nga valvula bashkuese dhe mund të vazhdoni normalisht aktivitetet tuaja normale. Gjatë fillimit inkurajohet te perdoren sa më shumë që të jetë e mundur.


Përdorimi ideal para ose gjatë 6 muajve të parë të shtatzënisë.

Në rastin ideal, Niplette duhet të përdoret para shtatzënisë cdo 8 orë, në mënyrë periodike gjatë ditës dhe natës. Nëse gjinjtë nuk janë shumë të ndjeshëm, këto kupa mund të përdoren gjithashtu gjatë 6 muajve të parë të shtatzënisë për të arritur një korrigjim të përhershëm. Por ato mund të përdoren edhe pas lindjes së foshnjës, për disa minuta para gjidhënies.

Rezultate të provuara klinikisht!

Kupa për gjirin apo thitha të sheshtë - Philips Avent Niplette (1 cope): SCF152/01

Specifikimet

Kodi 789012
Marka Avent
Materiali Polipropileni

Produkte të ngjashme

whatsapp