Krevati prej druri Alice Bianco nga Foppapedretti

Shtrati prej druri nga marka e mirënjohur italiane Foppaedretti ofron siguri, rehati me cmim shumë të pëlqyer.

Marka: Foppapedretti
35,000Lekë
1

Përshkrimi

Shtrati ka një anë një anë të rregullueshme të lartësisë në dy nivele të ndryshme, për ta bërë sa më praktik apo organizuar me lehtësi shtratin e fëmijës.

Ky krevat me dizajn klasik ka një sirtar të madh, të ndarë në dy hapësira dhe rrota me sistem frenimi për të lehtësuar lëvizjen.

Skeleti i qëndrueshëm është lyer me ngjyrues jotoksikë. Prodhuar në Itali.

I kompletuar me setin e anësoreve, jorganin, dyshekun Aloe Vera dhe carcafet (i siperm, i poshtem dhe carcafi i jastekut).

Krevati i pakompletuar kushton 25.000 Lekë.

Specifikimet

Kodi 856901
Marka Foppapedretti
Mosha deri në 5 vjeç
Set I kompletuar
Prodhuar në Itali

Produkte të ngjashme

whatsapp