Krevat per Femije Ciak White nga Pali

Krevat per Femije Ciak White nga Pali me anet e luajtshme ne dru ah.

Marka: CAM
22,000Lekë24,000Lekë
Ulje8%
1

Përshkrimi

 

Krevati për Femije Ciak White nga Pali me krahët që mund të lëvizin (zgjidhni një prej tyre). 

Krevati ka 2 nivele të vendosjes së dyshekut. Niveli i parë sugjerohet më së shumti 6 muajt  e parë të jetës. Pra, pozita e siperme lejon qasje më të lehtë tek nena gjate muajve të parë të jetës së fëmijës, ndersa lartësia më e ulët eshte ideale për fëmijën më të rritur. Krevati ka cepa të rrumbullakosur dhe ngjyra jo toksike.

4 rrota të lëvizhme, 2 prej të cilave janë të pajisura me frena, të mbuluara me gome (ne rekomandojme vendosjen e rrotave me frena në anën e hapjes së sirtarit.

Sirtar i përshtatshëm, i përdorshëm në të dyja anët.

Specifikimet

Kodi 663805
Marka CAM
Mosha deri në 4 vjeç
Krevat Me sirtarë

Produkte të ngjashme

whatsapp