Krem me miell gruri dhe qumësht NOY NOY

Krem Ushqyes për fëmijë NOYNOY, të kombinuara në mënyrë ideale dhe me vakte të tjera, plotësojnë nevojat ushqyese të foshnjave duke u ofruar atyre një dietë të plotë dhe të ekuilibruar.

Marka: Noy Noy
760Lekë
1

Përshkrimi

Shija klasike e preferuar pas muajit të 6të

NOYNOY Farin Lakte, me baze mjell gruri dhe qumësht, përbën një dietë ushqimore të balancuar shtesë për foshnjat pas muajit të 6të.

Përmban vitamina dhe elementë kyc në parametra ideale, të nevojshëm dhe që ndihmojnë në rritjen dhe zhvillimin e saktë të foshnjeve dhe fëmijëve të vegjël. Ky produkt përmban Gluten.

Pesha neto: 300 gr

Specifikimet

Kodi 940045
Marka Noy Noy
Mosha 6+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp