Krem me 7 drithera dhe banane NOYNOY

Krem Ushqyes për fëmijë NOYNOY, të kombinuara në mënyrë ideale dhe me vakte të tjera, plotësojnë nevojat ushqyese të foshnjave duke u ofruar atyre një dietë të plotë dhe të ekuilibruar.

Marka: Noy Noy
1,050Lekë
1

Përshkrimi

Kremi me 7 drithëra NOYNOY, me banane dhe qumësht është një ushqim plotësues i mirë-ekuilibruar për foshnja pas muajit të 6-të. Ai përmban vitamina dhe minerale në raporte optimale, të cilat kontribuojnë në zhvillimin e duhur të foshnjave dhe fëmijëve të vegjël. Përmbajnë gluten.

Ia vlen të dini se kremi me 7 drithëra NOYNOY është:

I pasur në Kalçium, Fosfor dhe Vitaminë D, të cilat kontribuojnë në rritjen e shëndetshme të kockave.I pasur në Vitamina A dhe D, të cilat forcojnë sistemin imunitar.I pasur në Vitaminë B1 dhe burim të Vitaminave B6 & B2, të cilat janë të nevojshme për shfrytëzimin e energjisë nga ushqimi dhe

për funksionimin e duhur të sistemit nervor, si dhe burim për hekurin, i cili kontribuon në zhvillimin normal mendor të fëmijës.

Pesha neto: 300 gr

Specifikimet

Kodi 945048
Marka Noy Noy
Mosha 6+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp