Krem me 5 fruta NOYNOY

Krem Ushqyes për fëmijë NOYNOY, të kombinuara në mënyrë ideale dhe me vakte të tjera, plotësojnë nevojat ushqyese të foshnjave duke u ofruar atyre një dietë të plotë dhe të ekuilibruar.

Marka: Noy Noy
1,050Lekë
1

Përshkrimi

Kremi NOYNOY me shije 5 frutash eshte i pasur me vitamina dhe elementë kyc të nevojshëm në parametra ideale që ndihmojnë në rritjen dhe zhvillimin e duhur të foshnjave dhe fëmijëve të vegjël.

Shije e mrekullueshme frutash te cilat foshnja juaj do t’i shijojë pas muajit të 6të

Pesha neto: 300 gr

Specifikimet

Kodi 943039
Marka Noy Noy
Mosha 6+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp