KORSE PER PERIUDHEN PAS LINDJES - MADHESIA E VOGEL

Linja "Mamma donna" do të ndihmojë nënën për një trup sa më në formë. Korse për nënat e reja, e markës italiane Chicco për periudhën pas lindjes. Brez i rehatshëm për shpinën dhe për mbajtjen e barkut. Një ndihmë e vlefshme për të lehtësuar rikuperimin e aftësisë fizike duke respektuar trupin e n....

Marka: Chicco
3,410Lekë
1

Përshkrimi

Para përdorimit, lexoni me kujdes të gjitha etiketat dhe paralajmërimet e treguara në paketimin e produktit dhe udhëzimet. Pas lindjes eshte shume normale qe muskujt e barkut te jene te “relaksuar” dhe lekura te jete jo e tonifikuar. Do te duhen disa jave qe ato te kthehen ne normalitet. Por për këtë mund t'ju ndihmojë korseja. Korseja e linjës "Mamma donna" do t'ju ndihmojë për një trup sa më në formë për periudhën pas lindjes. Korse për periudhën e paslindjes- Madhësia e Vogël: 8058664075225

Specifikimet

Kodi 655012
Marka Chicco
Mosha 18 vjeç - 55 vjeç

Produkte të ngjashme

whatsapp