Kopeta gjiri Chicco - Jastëkët e gjirit me antibakterial

Siguri maksimale për lëkurën delikate të gjirit.

Marka: Chicco
680Lekë
1

Përshkrimi

Studimet kanë treguar se përdorimi i kopetave me antibakterial, siç janë këto të Chicco, parandalojnë shfaqjen e acarimit, çarjeve dhe mastitit dhe ndihmojnë për një shërim më të shpejtë se metodat apo trajtimet tradicionale.

Produkti u testua dhe komentua pozitivisht nga nënat e përfshira në provë për sa i përket thithjes, ajrosjes dhe ndjesisë që ofrohet si pasojë e lagështisë.

Efektiviteti i provuar *

Studimi i kryer nga Spitali Major Mangiagalli dhe Regina Elena në Milano për një mostër prej 90 nëna që ushqejnë me gji, 2007.

Pëlhurë e butë dhe e aftë për të lejuar ajrosjen e lëkurës.

Struktura me shumë shtresa dhe trajtimi i veçantë antibakterial, i mbajnë gjinjtë të mbrojtur higjienikisht.

E papërshkueshme nga uji, për një lëkurë gjithmonë të thatë.

Ka një shtresë ultra absorbuese: mban dhe parandalon rrjedhjet për një mbrojtje totale.

Të testuara dermatologjikisht.

Studimi i efikasitetit theksoi se përdorimi i kopetave me antibakterial parandalon shfaqjen e çarjeve, mastitit dhe acarimit në 80% të rasteve dhe ndihmon shërimin krahasuar me produktet tradicionale.

Formë e konturuar natyrshëm, e padukshme nën veshje.

Shirita ngjitës për të mbajtur kopetat të palëvizshme.

Para përdorimit, ju ftojmë të lexoni me kujdes etiketat dhe paralajmërimet e treguara në paketimin e produktit.

Kopeta gjiri Chicco | Jastëkët e gjirit me antibakterial: 8003670989257

Specifikimet

Kodi 175609
Marka Chicco
Mosha 18+ vjeç
Copë 30 copë

Produkte të ngjashme

whatsapp