KOKE BIBERONI KUNDER KOLIKAVE PHILIPS AVENT (2 COPE) SCY763/02

Këto thitha anti-kolika janë krijuar për nje ushqyerje të pandërprerë, e për të mos lejuar gëltitjen e ajrit nga bebi, gjatë ushqyerjes. Dizajni unik parandalon prishjen e thithës dhe zvogëlon ndërprerjet e shqetësimet gjatë ushqyerjes.

Marka: Avent
1,180Lekë
1

Përshkrimi

 

Kokë super e butë qe imiton thithën në mënyre perfekte

Koka ka nje teksture super te bute qe imiton ndjesine e thithes se vërtetë.

Imitim perfekt i formës së gjirit

Imitim perfekt i formës se gjirit qe e bëne thithjen më të lehtë dhe të rehatshme për bebin.

Dizajn spiral elastik dhe i rehatshëm

Dizajni i veçantë spiral lejon një ushqyerje të rehatshme te bebit! Elasticiteti i thithë bën te mundur që ajo të ruaj formën edhe pas një përdorimi të gjatë

THITHA KUNDER KOLIKAVE PHILIPS AVENT 2 COPE +0 MUAJ: SCY763/02

Specifikimet

Kodi 103909
Marka Avent
Vrimat e Biberonit 1
Copë 2 copë

Produkte të ngjashme

whatsapp