Në mungesë

Karrocë për fëmijë Piuleggero Foppapedretti

Karroca super e lehtë dhe e shpejtë Piùleggero nga Foppapedretti peshon vetëm 3,6 kg.

Marka: Foppapedretti
17,000Lekë
0

Përshkrimi

Mund të hapet, mbyllet dhe bëhet gati për përdorim vetëm me një dorë.


Mund të përdoret që nga lindja (deri në moshën 3 vjecare, pesha maksimale 15 kg) dhe është ideale për udhëtime apo shëtitje të shpejta.


Ka një mbështetëse për këmbët që mund të ndryshojë pozicion dhe të rregullohet sipas kërkesave, dhe një tendë apo mbulesë që mund të përfshtatet dhe lëvizë, dhe që ofron mbrojtje ndaj UPF50 +. Kjo pëlhurë ofron, kundrejt rrezeve ultravjollcë të diellit deri 98% mbrojtje.

Kjo karrocë alumini e cila peshon vetëm 3,6 kg (pa aksesorë), mbyllet lehtësisht, dhe zë fare pak hapësirë.

Piùleggero ka një mbështetëse që ofron rehati në shumë pozicione, rrip sigurie ( i vlerësuar me 5 pikë) me mbrojtëse tek gjoksi, mbështetëse për krahët me dy funksione, atë mbrojtës dhe ofrues të rehatisë, por edhe një shportë me hapësirë të konsiderueshme magazinimi.

KUJDES: një sasi e vogël e UV mund të filtrojë ende. Gjithmonë mbrojeni fëmijën tuaj duke përdorur krem kundër ​​diellit.

Pesha e karrocës pa aksesorë: 3,6 kg

Pesha e karrocës me pajisje: 4,4 kg


Specifikimet

Kodi 185701
Marka Foppapedretti
Mosha deri në 3 vjeç
Pesha deri në 15 kg
Ngjyra & Pattern të karrocave Piùleggero Gri Sport

Produkte të ngjashme

whatsapp