Karrocë për fëmijë HURRÀ Foppapedretti

HURRÀ është karroca më e re nga Foppapedretti, shumë e lehtë dhe ergonomike.

Marka: Foppapedretti
14,000Lekë
1

Përshkrimi

 

Hurrà nga Foppapedretti, një karrocë kompakte, me një kornizë alumini e cila paloset po aq thjesht sa një çadër, duke zënë shumë kështu shumë pak hapësirë.

Mund të përdoret që nga lindja deri në rreth 3 vjec.

Tendë që mund të përdoret gjithashtu si mbulesë dielli dhe mbështetëse e rregullueshme në shumë pozicione.

Mbështetës krahu që mund të hapet si portë.

Shportë e gjerë për ruajtje.

Mbështetëse këmbësh e rregullueshme.

Hapësire vëzhguese për fëmijën.

Rrotat e përparme rrotulluese me pajisje për të bllokuar lëvizjen.

Rrotat e pasme me sistem frenimi.


Praktik, kompakte dhe e pajisur me dorezë mbajtëse.

Gjithashtu duket shumë bukur!


Manuali me udhëzime

Specifikimet

Kodi 187201
Marka Foppapedretti
Mosha deri në 3 vjeç
Pesha deri në 15 kg
Viti i Prodhimit 2023
Prodhuar në Itali
Ngjyra Gri

Produkte të ngjashme

whatsapp