Oferta e ditës

Karrocë 3 në 1 Taski Sport CAM

Një set super kompakt dhe i lehtë, për fëmijë deri në 4 vjec apo që peshojnë deri në 22 kg.

Marka: CAM
54,000Lekë69,900Lekë
Ulje23%
1

Përshkrimi

 

Karroca Taski Sport ofrohet si set me tre pjesë, e kompletuar me të gjithë aksesorët që i duhen një karroce.

Kjo karrocë e përbërë nga një skelet alumini dhe me një sistem frenimi shumë cilësor është një karrocë sportive që ju ofron rehati dhe siguri maksimale. Eshtë e aftë të rrotullohet 360 gradë.

Seti përfshin:

  • portbebenë
  • sexholinon
  • dhe karrocën shëtitore
  • canta për të mbajtur sendet e bebit
  • kapuç, mbështjellëse per kembet përdoret edhe me karrocen, koshin, cantën.

E përshtatshme për fëmijë të moshave 0-48 muajsh.

1) Portbebe përdoret nga 0-10 kg;
Kosh shumë i gjerë;
E përshtatshme për transport në makinë;
Sistem i shpejtë fiksimi/lëshimi;
Mbrojtëse nga era;
Mekanizëm i ri për mbështetësen, i rregullueshëm në 3 pozicione;
Dyshek i butë;
Dizajn sportiv;
Bazë me sistem ajrosjeje të rregullueshëm;
Bazë lëkundëse;

2) Sexholino përdoret nga 0-13 kg;
Standarti Area Zero+, i aprovuar sipas rregullores R-129 I-Size (nga 40-75 cm)
Me mbrojtje nga goditjet anësore;
Jastëk me formë anatomike me mbështetëse mbrapa;
Strehë me disa pozicione;
Mbrojtëse të mbushura për shpatullat dhe rrip sigurie;
Mekanizëm praktik i rregullimit të rripave;
Baza lëkundëse jo e rrëshqitshme;
Mbështetësja dhe streha e sipërme janë të lëvizshme sipas dëshirës;
Dimensionet e segiolinos: 44.5 x 64 x 58 cm;
Pesha e segiolinos: 3.7 kg;


3) Karroca shëtitore përdoret nga 0-48 muaj;
Skelet alumini me dorezë të butë, ergonomike dhe me lartësi të rregullueshme;
Ndenjëse e kthyeshme (me fytyrë nga prindi gjatë 12 muajve të parë, me kurriz nga prindi pas muajit të 12-të);
Rrota të parme të kthyeshme;
Rrota të pasme të mëdha, të gjitha rrotat mund të hiqen lehtësisht;
Frena të sinkronizuara;
Suspancion i parmë dhe i pasëm i butë;
Mbështetëse për 3 pozicione, e rregullueshme me vetëm një dorë;
Mbështetëse për këmbët;
Rrip sigurie me 5 pika;
Mbrojtëse të mbushura për shpatullat;
Strehë që mund të zgjatet;
Përparëse që mund të përdoret për të mbuluar këmbët në shëtitëse;
Shporta është e madhe kompakte;

Paloset lehtësisht me vetëm një dorë, bashkë me ndenjësen të kthyer me fytyrë nga prindi;


Shiriti i sigurimit është i lëvizshëm, mund të hiqet;
Dimensionet e karrocës shëtitore: 60 x 89.5 x 107.5 cm;
Pesha e karrocës shëtitore: 10.6 kg.

Skeleti: 60 - 84 - 104 cm.

I palosur: 60 - 37 - 64.5 cm.

Pesha: 6.1 kg.

Siguria:
Rregullorja Europiane me Referencë: EN 1888 - 1: 2018
Test frenimi: Kërkon përdorimin e detyrueshëm të frenave të lidhura, për një siguri më të madhe.
Test rrotullimi 360 gradë: Teston rezistencën e rripave të sigurimit me 5 pika.
Test konsumimi: Teston forcën e karrocës mbi një pistë pengese që simulon përdorimin dhe konsumimin e produktit me kalimin e kohës.
Test i palosjes aksidentale: Teston mekanizmat e dyfishta të sigurisë duke parandaluar palosjen aksidentale.
Test për qëndrueshmërinë në rrugë të ashpra: Rregullorja Europiane kërkon që testi të kryhet në 72.000 lakime, Cam e kryen testin në 500.000 lakime.
Test i dorezës dhe qëndrueshmërisë së suspancionit: Rregullorja Europiane kërkon që testi të kryhet në 10.000 lakime, Cam e kryen në 30.000 lakime.
Krejtësisht jo toksike (EN 71) dhe pa materiale ftalate (directive 2005/84/CE).
CAM - Karrocë 3 në 1 - Taski Sport: art. 910
Version code: 871/c

Specifikimet

Kodi 722302
Marka CAM
Mosha deri në 4 vjeç
Pesha deri në 48 kg
Viti i Prodhimit 2022
Prodhuar në Itali
Ngjyra Gri

Produkte të ngjashme

whatsapp