Oferta e ditës

Karrocë 3 në 1 - Fluido Easy

Sistem udhëtimi praktik dhe i lehtë për manovrim në jetën urbane.

Marka: CAM
45,000Lekë54,000Lekë
Ulje17%
1

Përshkrimi

Karroca Fluido Easy vjen set me tre pjesë, e kompletuar me të gjithë aksesorët që i duhen një karroce. Kjo karrocë e përbërë nga një skelet alumini dhe me një sistem frenimi shumë cilësor është një karrocë sportive që ju ofron rehati dhe siguri maksimale. Eshtë e aftë të rrotullohet 360 gradë.Seti përfshin:

  • portbebenë
  • sexholinon
  • dhe karrocën shëtitore
Pjesë e setit është edhe canta për të mbajtur sendet e bebitE përshtatshme për fëmijë të moshave 0-36 muajsh. 1) Portbebe përdoret nga 0-10 kg;Kosh i gjerë;E përshtatshme për transport në makinë;Sistem i shpejtë fiksimi/lëshimi;Dorezë e vetme;Mekanizëm i ri për mbështetësen, i rregullueshëm në 3 pozicione;Dyshek i butë;Përparëse që mund të përdoret për të mbuluar këmbët në shëtitëse;Në dispozicion në 6 ngjyra të ndryshme;Bazë me sistem ajrosjeje të rregullueshëm;Bazë lëkundëse;Cantë;Dimensionet: 35 x 79 x 23 cm;Pesha: 4.9 kg.Pesha e karrocës me portbebe: 10.8 kg2) Sexholino përdoret nga 0-13 kg;Standarti Area Zero+, i aprovuar sipas rregullores R-129 I-Size (nga 40-75 cm)Me mbrojtje nga goditjet anësore;Jastëk me formë anatomike me mbështetëse mbrapa;Strehë me disa pozicione;Mbrojtëse të mbushura për shpatullat dhe rrip sigurie;Mekanizëm praktik i rregullimit të rripave;Baza lëkundëse jo e rrëshqitshme;Mbështetësja dhe streha e sipërme janë të lëvizshme sipas dëshirës;Dimensionet e segiolinos: 44.5 x 64 x 58 cm;Pesha e segiolinos: 3.7 kg;3) Karroca shëtitore përdoret nga 0-36 muaj; Ndenjëse e kthyeshme falë mekanizmit Via Via Reverse System, me dizajn modern dhe minimalist (me fytyrë nga prindi gjatë 12 muajve të parë, me kurriz nga prindi pas muajit të 12-të); Skelet alumini me dizajn modern dhe minimalist;Dorezë e vetme ergonomike, me lartësi të rregullueshme;Rrota të parme të kthyeshme; Rrota të pasme të mëdha, me kushineta metalike; Frena të sinkronizuara; Suspancion i parmë dhe i pasëm i butë; Mbështetëse për 4 pozicione, e rregullueshme me vetëm një dorë;Mbështetëse për këmbët;Rrip sigurie me 5 pika;Shporta është e madhe, kompakte, me sistem praktik hapjeje;Paloset lehtësisht me vetëm një dorë, bashkë me ndenjësen të kthyer me fytyrë nga prindi;Mund të qëndrojë në këmbë kur paloset;Shiriti i sigurimit është i lëvizshëm, mund të hiqet;Dimensionet e karrocës shëtitore: 57 x 86.5 x 100 cm;Pesha e karrocës shëtitore: 8.8 kg. Siguria:Rregullorja Europiane me Referencë: EN 1888 - 1: 2018Test frenimi: Kërkon përdorimin e detyrueshëm të frenave të lidhura, për një siguri më të madhe.Test rrotullimi 360 gradë: Teston rezistencën e rripave të sigurimit me 5 pika.Test konsumimi: Teston forcën e karrocës mbi një pistë pengese që simulon përdorimin dhe konsumimin e produktit me kalimin e kohës.Test i palosjes aksidentale: Teston mekanizmat e dyfishta të sigurisë duke parandaluar palosjen aksidentale.Test për qëndrueshmërinë në rrugë të ashpra: Rregullorja Europiane kërkon që testi të kryhet në 72.000 lakime, Cam e kryen testin në 500.000 lakime.Test i dorezës dhe qëndrueshmërisë së suspancionit: Rregullorja Europiane kërkon që testi të kryhet në 10.000 lakime, Cam e kryen në 30.000 lakime.Krejtësisht jo toksike (EN 71) dhe pa materiale ftalate (directive 2005/84/CE).CAM - Karrocë 3 në 1 - Fluido Easy: art. 877019Version code: 888

Specifikimet

Kodi 530402
Marka CAM
Mosha deri në 36 muaj
Pesha deri në 17 kg
Viti i Prodhimit 2021
Prodhuar në Itali
Ngjyra Blu & E zezë

Produkte të ngjashme

whatsapp