Oferta e ditës

Karrocë 3 në 1 DIVO nga Foppapedretti

Divo, një set elegant dhe i rafinuar, por në të njëjtën kohë i rehatshëm, praktik dhe i lehtë për t'u përdorur. Pa cantën dhe mbulesën e këmbëve 54.900 Lekë të reja.

Marka: Foppapedretti
59,900Lekë70,000Lekë
Ulje14%
1

Përshkrimi

Ky set i ri, i koleksionit të markës së mirënjohur Foppapedretti ofrohet në disa dizajne, tekstura moderne për të gjithë ata që zgjedhin komoditetin pa sakrifikuar stilin.

Divo garanton rehati maksimale për fëmijën dhe gjithashtu për prindërit falë rrotave të veçanta dhe të mëdha, të përshtatshme për çdo lloj terreni.

" Outrider Style" përmirëson rezistencën ndaj gërryerjes dhe rrëshqitjes dhe lehtëson drejtimin në çdolloj terreni apo gjendje (borë, akull, rërë, zhavorr).

Vëmendja maksimale ndaj detajeve e bën Divo-n gjithashtu shumë elegante dhe të rafinuar: korniza e zezë është e lehtë dhe kompakte, pjesët e tekstilit janë të një cilësie të lartë dhe variantet e ndryshme të ngjyrave, nga klasikja në elegante, kënaqin edhe prindërit më kërkues.


Portbebe:

Shërben si krevat për bebe, i përshtatshëm që nga lindja.

Shumë kompakte.

Ka një tendë të aftë të paloset, rregullohet.

Detaje në pëlhurë me efekt lëkure.

Portbebe nuk është e aprovuar për përdorim në makinë.


Karroca e shëtitjeve:

Përdoret për fëmijët që nga lindja deri në 22 kg (afërsisht 4 vjeç)

Palosje kompakte.


Ndenjëse e aftë të kthehet me pamje nga nëna ose nga rruga.


Doreza në pëlhurë me efekt lëkure.


Rrota me model gome "Outrider", e cila përmirëson rezistencën ndaj gërryerjes dhe rrëshqitjes dhe lehtëson drejtimin në të gjitha kushtet e terrenit dhe atmosferike (borë, akull, rërë, zhavorr).

Rrotat me membranë të brendshme EVA, e cila ofron një kapacitet më të madh për të thithur dridhjet dhe streset e ndryshme që rrjedhin nga përdorimi i përditshëm i sistemit të kombinuar

Rrota me buzë "Performance".

Rrotat e përparme rrotulluese.


Rrotat e pasme me pedale frene parkimi.


Rrotat e përparme dhe të pasme të pajisura me kushineta.

Sedilje me mbështetëse të rregullueshme në shumë pozicione, për të dy orientimet

Mbulesa dielli e zgjatur dhe e rregullueshme në lartësi me dritare shikimi dhe dritare për ajrim më të madh.Mbështetëse krahu mbrojtës me hapje porte në pëlhurë me efekt lëkure.


Mbështetëse këmbësh e rregullueshme.

Mbulesa e shiut e përfshirë.

Shportë e madhe ruajtëse e lëvizshme me detaje reflektuese.

Në paketim, dyqani pernenat.shop ka përfshirë edhe mbulesën e këmbëve për pjesën shëtitore dhe cantën origjinale Comfort së bashku me një shtresë ndërrimi, mushama shiu.

Sia in casa che a passeggio scegli i migliori prodotti per il tuo bambino

 

Sexholino:

Grupi 0+, i miratuar nga 0 deri në 13 kg

Ajo fiksohet lehtësisht në kornizë me një sistem të përshtatshëm fiksimi - shkëputjeje.

E pajisur me një mbulesë dielli të lëvizshme dhe reduktues të brendshëm për muajt e parë.


Mund të përdoret si djep me sistem lëkundëse dhe si mbajtëse për fëmijë.

Ka një dorezë të rehatshme të rregullueshme për transport.

Përputhet me rregulloren evropiane ECE R44 / 04.

KORNIZA

Përmasat e hapura në cm: L 103 | Gj 96.5 | Gj 63,5

Përmasat e mbyllura në cm: L 71,5 | Gj 30 | Gj 63,5

Pesha neto: 6,2 kg

Sedlija e makinës

Dimensionet cm: L 54 | Gj 65 | Gj 44

Pesha neto: 3.2 kg

Portbebe

Përmasat e hapura cm: L 60 | Gj 82 | Gj 40.5

Përmasat e mbyllura në cm: L 27 | Gj 82 | Gj 44

Pesha neto: 4.4 kg

Specifikimet

Kodi 823307
Marka Foppapedretti
Mosha deri në 48 muaj
Pesha deri në 22 kg
Prodhuar në Itali
Ngjyra E zezë Chic

Produkte të ngjashme

whatsapp