Karrige Meeting nga Foppapedreti

Karrige praktike qe hapet dhe mbyllet lehte nga Foppapedretti

Marka: Foppapedretti
13,000Lekë
1

Përshkrimi

Ideale për fëmijë nga mosha 6 muaj dhe derisa të arrijnë peshën prej 15 kg. Kjo karrige Meeting e dizenjuar nga Foppapedretti ofron siguri shumë të lartë, nëpërmjet 5 rripave të sigurimit, të mirëplanifikuar, si edhe rehati në saje të mundësive përshtatëse që ofrohen për përmasa të ndryshme trupore.

Lartësi e ndryshueshme, në varësi të nevojave të castit.


Mbështetësja na lejon të ndryshojmë pozicionin e saj, duke ofruar 3 mundësi pozicionimi.

Ka dy rrota të pasme gome, për të lehtësuar lëvizjen, si edhe disponon një shportë magazinimi.

Ka edhe një tabaka e cila mund t'ju ndihmojë gjatë ushqyerjes apo për të vendosur lodrat e ndryshme të fëmijës.

Mbështetësja e këmbëve, e aftë të qëndrojë në tri pozicione të ndryshme, i ofron të vegjëlve tuaj një mundësi më shumë rehatie.

Përmasat kur karrigia është e hapur: Lartësi 104 | Thellësi 86 | Gjerësi 58.5

Përmasat kur karrigia është e mbyllur: Lartësi 99 | Thellësi 42 | Gjerësi 58.5

Pesha bruto: 10 kg

Manuali i perdorimit


Specifikimet

Kodi 757208
Marka Foppapedretti
Mosha 6 muaj - 3 vjeç
Pesha deri në 15 kg
Prodhuar në Itali
Ngjyra Shumëngjyrëshe

Produkte të ngjashme

whatsapp