Karrige e Ulët për Fëmijë Idea CAM 2022

Ulëse për bebe e prodhuar në Itali.

Marka: CAM
8,490Lekë
1

Përshkrimi

 • Sistem universal për sigurimin në karrige duke përdorur një set rripash të rregullueshëm;
 • 7 lartësi (5-20 cm), tabaka e madhe, e lëvizshme dhe që lahet;
 • Ulëse në formë anatomike me mbushje cope të butë të lëvizshme dhe që lahet;

 • Rripa sigurimi me 5 pika;
 • Bazë me ndalues jo të rrëshqitshëm;

 • Përshtatet sipas rritjes së bebit: Ideale për udhëtime, me një tabaka të madhe për fëmijë më të vegjël dhe si një ulëse për fëmijët më të rritur që duan të ulen në tavolinë bashkë me prindërit;
 • Pastrohet lehtësisht me sfungjer;
 • Copë që lahet në 30 gradë;

 • Palosje ultra-kompakte;
 • Ide e bukur për dhuratë bashkë më kutinë e litografuar;
 • Dimensionet kur është e hapur: 49.5 x 35.5 x 51.5 cm;
 • Dimensionet kur është e mbyllur: 44 x 29 x 43 cm;
 • Pesha: 2.8 kg.

Siguria:

 • Rregullorja Europiane me Referencë: EN 16620
 • Ndaluese jo të rrëshqitshme në bazament për një siguri më të lartë
 • 3 sete të rripave të sigurimit: (1- Rripa me 5 pika, 2- Rrip për kurrizin, 3- Rrip për ulësen)
 • E pajisur me mbështetëse për krahët për të parandaluar rënien e fëmijës
 • Krejtësisht jo toksike dhe pa materiale ftalate (2005:84/CE)

Për më shumë shikoni videon:

CAM - Karrige Universale për BEBE - Idea: art.S334

Version code: 260

Specifikimet

Kodi 730409
Marka CAM
Mosha deri në 36 muaj
Pesha deri në 15 kg
Viti i Prodhimit 2022
Prodhuar në Itali
Ngjyra Bezhë

Produkte të ngjashme

whatsapp