KAPESE PER CUCO PHILIPS AVENT

Nga njëra anë kapet tek rrobat dhe nga ana tjetër te cuco për t'u siguruar që nuk do të bjerë asnjëherë në tokë.

Marka: Avent
670Lekë
1

Përshkrimi

Hapja e gjerë e kapëses e bën të lehtë bashkimin e cucos nëpërmjet kapëses me rrobat e foshnjës.

Kapësja nuk lë gjurmë në rrobat e bebes tuaj.

Përshtatet në të gjitha cucot që kanë doreza unaze.

Specifikimet

Kodi 111107
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp