Jastëkët për gjirin e nënës Chicco Termogel

Stimulojnë rrjedhjen e qumështit, duke lehtësuar gjidhënien, si edhe qetësojnë gjirin gjatë ënjtjeve, dhimbjeve dhe skuqjeve.

Marka: Chicco
3,020Lekë
1

Përshkrimi

Mbështetëset e gjirit Chicco Termogel ndihmojnë nënat gjatë ushqyerjes me gji për të siguruar lehtësim në rastet e problemeve të qumështit dhe tensionit të gjirit. Përdorimi i tyre para ushqimit mund të ndihmojë në stimulimin rrjedhjes së qumështit, duke e bërë momentin e gjidhënies një moment të qetë si për nënën, ashtu edhe për bebin.

Në varësi të nevojës së nënës, mund të aplikohet të ngrohtë, ndoshta i lagur në ujë të ngrohtë për të nxitur prodhimin e qumështit ose të ftohtë për të lehtësuar shpejt çdo skuqje.

Terapia e ngrohtë lehtëson mastitin, kanalet e mbyllura dhe inkurajon rrjedhjen e qumështit. Ideal për tu përdorur para ushqyerjes për të zbutur gjoksin.

Terapia e ftohjes lehtëson skuqjen për shkak të ënjtjes dhe dhimbjes.


Mbulesa shtesë ka pëlhurë të butë, duke krijuar një sipërfaqe të butë dhe delikate për lëkurën e gjirit.

Forma e rrumbullakët dhe elasktike e lejon atë të përshtatet me gjoksin, për të ofruar një rehati të lartë.

Para përdorimit, ju ftojmë të lexoni me kujdes etiketat dhe paralajmërimet e përmendura në paketimin e produktit.

Manual udhëzimi

Paketimi

Xhel CHICCO Thermogel për gjirin e nënës: 8058664069958

Specifikimet

Kodi 148401
Marka Chicco

Produkte të ngjashme

whatsapp