HiPP MUHALEBI 4 DRITHËRAT PËR BEBE 6+ MUAJSH - 200G

Një prodhim organik, i pasur me tërshërë, grurë, elb, thekër,  vitaminën B,1 që ofrohet në paketimin 200 gramë për bebet pas muajit të 6 të jetës. Nuk përmban gluten, sheqer shtesë, aromatizues, ngjyrues, lëndë konservuese dhe është shumë i përshatshëm, i thjeshtë për përgatitje në shtëpitë tuaja.

Marka: HiPP
590Lekë
1

Përshkrimi

Muhalebi 4 drithërat HiPP për të përgatitur ushqimin e të vegjëlve tuaj.

Përbërësit: miks apo shumëllojshmëri drithërash 80% ( tërshërë*, grurë*, elb*, grurë kokërr gjatë*, thekër* ) 20% grurë semoline, vitaminë B1.

  • prodhim organik
  • drithërat përmbajnë gluten
  • Nuk përmban sheqer shtesë, aromatizues, ngjyrues, konservantë.
  • sheqernat janë natyrale të përbërësve të formulës
  • të përcaktuara sipas ligjit.
Pesha neto: 200g.

Përdorimi: Eshtë e rëndësishme për shëndetin e foshnjës suaj ti kushtoni vëmendje sasisë dhe përgatitjes. Gjithmonë ushqejeni foshnjën tuaj me lugë. Mbylleni qesen pas çdo përdorimi, vendoseni në vend të pastër dhe në temperaturë ambjenti. Të përdoret brenda 3-4 javë. Nuk duhet të ngrohet në mikrovalë (rrezik nga djegia). Bëni kontrolle të vazhdueshme dentale pas daljes së dhëmbëve të parë.

Përdoret për foshnje nga muaji 6.

Si të përgatisim muhalebine 4 drithërat?

Ndiqni udhëzimet si më poshtë:

1. Vloni ujin dhe e lini të ftohet deri në 50°C.

2. Përgatit përafërsisht 200ml qumësht formule (që ju aktualisht përdorni).

3. Shtoni 3-4 lugë (22g) nga muhalebia në një enë.

4. Shtoni qumështin e përgatitur mbi të dhe përzieni.

5. Lëreni të arrijë konsistencën e duhur para se ta konsumoni. Kontrolloni temperaturën.

Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim.

Prodhuar në Kroaci. Eksportues: HiPP Austria GmbH, 4810

HiPP MUHALEBI 4 DRITHËRAT PËR BEBE 6+ MUAJSH - 200G: 9062300130581

Specifikimet

Kodi 731039
Marka HiPP
Mosha 6 muaj - 4 vjeç
Pesha neto 200 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp