HiPP Lëng Frutash Miks

Lëng frutash miks HiPP për bebe 4 muajsh

Marka: HiPP
190Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit: lëng frutash (lëng molle nga koncentrati i lëngut të mollës, lëng portokalli nga koncentrati i Iëngut të portokallit, lëng ananasi nga koncentrati i lëngut të ananasit, banane, mango) vitamin C

Prodhim organik

Nuk përmban gluten, konservant, aromatizues, ngjyrues

Pesha neto: 200ml

Përdorimi: Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Tundeni përpara përdorimit.Burim vitaminash. Mund të përdoret edhe i holluar me ujë në raportin 1:2.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 3 ditësh .

Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim

Prodhuar në Hungari

Eksportues: HiPPAustria GmbH A-4810

9062300120698

Specifikimet

Kodi 856068
Marka HiPP
Mosha 4+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp