GOTE ME PIPE "EASY SIP" AVENT 200 ML- PER VAJZA

Gotat e reja me pipë janë fantastike për fëmijët pasi i lejojnë të pijnë lehtësisht, por edhe për prindërit pasi mund t'i pastrojnë pas shumë mund.

Marka: Avent
1,120Lekë1,240Lekë
Ulje10%
1

Përshkrimi

Tranzicioni nga gjiri ose biberoni te pipa është një hap i vështirë por i rëndësishem në zhvillimin e fëmijës! Ky produkt ndihmon që fëmija juaj ta ketë më të lehtë këtë tranzicion! Dorezat e integruara të shishes janë ergonomikisht të projektuara për ta bërë më të lehtë mbajtjen nga duart e vogla të fëmijës

Pipëza është e butë dhe nuk i dëmton mishrat delikatë të dhëmbëve ndersa femija pi!

Pipëza është e përkulur për të arritur edhe pikat e fundit të lëngut në mënyrë që fëmija juaj të mos sforcohet për ta thithur atë!

Valvula e integruar në pipën tonë bëne të mundur parandalimin e rrjedhjes!

Pjesa e sipërme e shishes mbron pipën nga dëmtimet dhe derdhja gjatë transportit!

Ështe i kombinueshëm me shishet apo pajisjet Philips Avent Natural, përjashtuar shishet e qelqit, për t'u përshtatur me nevojat individuale të zhvillimit të foshnjës suaj.

Kjo shishe është krijuar nga materiale 100% pa përmbajtje BPA-je

GOTE ME PIPE "EASY SIP" 200 ML- PER VAJZA: SCF:551/03

Specifikimet

Kodi 819045
Marka Avent
Mosha 6 muaj - 4 vjeç
Përmasat e paketimit 200 ml
Ngjyra Lejla

Produkte të ngjashme

whatsapp