Fasha gjiri ditore Philips Avent (100 cope)

Kopeta gjirit ultra te holla dhe me nje forme anatomike, te dizenjuara posacerisht qe te jete e padukshme nen veshje.

Marka: Avent
1,880Lekë2,070Lekë
Ulje9%
1

Përshkrimi

Ultra e thate, duke perdorur shtresa te shumefishta per absorbim total, me kanale hidratues unike, dhe me nje barriere e cila e mban lengun brenda ne fashe.


Jep nje ndjenje butesie me nje siperfaqe mendafshi dhe me materiale natyrale, qe lejojne ajrimin.


Te paketuara individualisht per higjiene maksimale. Dermatologjikisht te testuara.

Vetem 2 mm trashesi.

Fasha gjiri ditore Philips Avent (60 cope): SCF254/61

Specifikimet

Kodi 787042
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp