ENE PHILIPS AVENT PER STERILIZIM ME AVULL NE MIKROVALE

E përshtatshme për shumicën e mikrovalave. Vret 99.9% te baktereve. E dizenjuar për të vendosur brenda saj 4 shishe Philips.

Marka: Avent
4,900Lekë5,100Lekë
Ulje4%
1

Përshkrimi

Sterilizuesi me avull për mikrovalë gati në vetëm 2 minuta

Sterilizuesi me avull mund të përdoret për të sterilizuar shishet e fëmijëve dhe produkte të tjerë në vetëm 2 minuta, duke vrarë 99.9% të mikrobeve dhe baktereve. Gjatësia e saktë e ciklit varet nga fuqia e mikrovalës tuaj, natyrisht. 2 minuta në 1200-1850W, 4 minuta në 850-1100W, 6 minuta në 500-800W.


Vret 99.9% të mikrobeve dhe baktereve

Përmbajtja qëndron sterile deri në 24 orë

Përmbajtja mbetet sterile deri në 24 orë nëse kapaku nuk hapet.

STERILIZUES ME AVULL PER MIKROVALE PHILIP AVENTS KODI:SFC281/02

Specifikimet

Kodi 960071
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp