ENË PËR RUAJTJEN E USHQIMEVE TË BEBIT

2 enë për ruajtjen e ushqimeve të bebit! Ruan freskinë e ushqimeve të bebit duke i mbyllur hermetikisht ato.

Marka: Avent
1,750Lekë
1

Përshkrimi

Ruani sasinë e duhur të ushqimit për 1 vakt për vogëlushin tuaj

Kapakët hermetik ndihmojnë në ruajtjen e aromave dhe freskisë

Projektuar për tu ruajtur në frigorifer

AKSESOR PER RUAJTJEN E USHQIMEVE TE BEBIT: SCF876/02

Specifikimet

Kodi 108803
Marka Avent
Pesha neto 200 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp