DRITHËRA PËR BEBE NOY NOY FARINA LACTEE +6 MUAJ; 300GR

Të pasura me miell gruri dhe qumësht, këto drithëra janë një ushqim plotësues me vlera të larta ushqimore për foshnja pas muajit të 6.

Marka: Noy Noy
780Lekë
1

Përshkrimi

Kremi ushqyes për fëmijë NOY NOY, i kombinuar në mënyrë ideale dhe me vakte të tjera, plotëson nevojat ushqyese të foshnjave duke u ofruar atyre një dietë të plotë dhe të ekuilibruar.
Noy Noy Farina Lactee përmban vitamina dhe minerale thelbësore, të cilat kontribuojnë në zhvillimin e duhur të foshnjave dhe fëmijëve të vegjël.

Përmban gluten.

Shija klasike e preferuar pas muajit të 6.

NOYNOY Farin Lakte, me baze mjell gruri dhe qumësht, përbën një djetë ushqimore të balancuar shtesë për foshnjat pas muajit të 6. Përmban vitamina dhe elementë kyc në parametra ideale, të nevojshëm dhe që ndihmojnë në rritjen dhe zhvillimin e saktë të foshnjeve dhe fëmijëve të vegjël.

I pasur me kalcium dhe vitamina D, të cilët kontribuojnë në zhvillimin e shëndetshëm të kockave;Ky produkt është:

  • I pasur me vitamina A dhe D, të cilat kontribuojnë në funksionimin e mirë të sistemit imunitar;
  • I pasur në vitamine B1 dhe burim i vitaminave B6 & B2, te cilet jane te nevojshme per shfrytezimin e energjise nga ushqmi dhe funksionimin e duhur të sistemit nervor, si dhe burim për hekurin i cili kontribuon në zhvillimin normal mendor të fëmijës.

Kushtojni vëmëndje sigurisë së paketimit:

Të jetë i padëmtuar. Mbyllje hermetike e kapakut me vakum.

Të përdoret përpara datës së skadencës: Shiko datën në paketim

Specifikimet

Kodi 640170
Marka Noy Noy
Mosha 6 muaj - 12 muaj
Pesha neto 300 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp