Në mungesë

Drithëra Milupa me qumësht dhe Straçiatela (copëza çokollate) - 250 gr

Përmbajnë vitamina dhe minerale - hekur, kalcium dhe vitaminë D dhe fillohen tek bebet pas muajit të 12 të jetës.

Marka: Milupa
550Lekë
0

Përshkrimi

Lehtëson kalimin në ushqimet e ngurta. Vlera ushqimore të balancuara.

250g

Milupa mbështet zhvillimin e fëmijës suaj - hap pas hapi. Për më shumë se 90 vjet ne kemi përdorur aftësitë tona dhe njohurinë mbi produktet tona, për të zhvilluar drithërat Milupa, të përshtatura për zhvillimin natyral të bebes tuaj. Përmbajnë pikërisht atë për të cilën ka nevojë barku i tyre i vockël:

- drithëra me cilësi të lartë nga fusha të kontrolluara

- vitamina dhe minerale - hekur, kalcium dhe vitaminë D

- pa ngjyrues dhe konservantë

A e dini se?

Drithërat tona përgatiten me qumësht të përshtatur. Kjo do të thotë se çdo lugë ushqim ofron një balancë më të mirë vlerash ushqyese, që mbështesin zhvillimin e shëndetshëm të bebes suaj, si hekuri, kalciumi dhe vitamina D. Bebja juaj mund të refuzojë të hajë ushqim të ngurtë fillimisht. Ndryshimi i vazhdueshëm nga kremërat më të lëngshme tek ato më të plota në fillim, mund të ndihmojë për ta bërë këtë tranzicion më të lehtë.

Drithërat Milupa me Straçiatela janë krijuar për t’u përdorur nga foshnjat, pasi ato mësohen me ushqimet e ngurta. Për rritjen optimale, zhvillimin dhe shëndetin e foshnjave, Milupa mbështet rekomandimin e OBSH-së për ushqyerjen ekskluzive me gji deri në moshën 6 muajshe, ushqyerjen e vazhdueshme me gji me ushqime plotësuese të sigurta dhe të përshtatshme deri në moshën dy vjeç.

Pa Gluten

Alergjenë: Sojë dhe qumësht

Afati i përdorimit: shiko në krye të paketimit

Eksportues:

Nutricia Export B.V., Albert Einsteinlaan 20, 2719 EP Zoetermeer, Hollandë

Prodhohet nga: Nutricia Zaklady Produkcyjne Sp. z.o.o. ul Marka z. Jemielnicy 1, 45-952 Opole, Poloni

Specifikimet

Kodi 660096
Marka Milupa
Mosha 12+ muaj
Pesha neto 250 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp