Drithëra me 3 lloje frutash NOY NOY

Krem ushqyes për fëmijë NOY NOY, të kombinuara në mënyrë ideale dhe me vakte të tjera, plotësojnë nevojat ushqyese të foshnjave duke u ofruar atyre një dietë të plotë dhe të ekuilibruar.

Marka: Noy Noy
1,080Lekë
1

Përshkrimi

Kremi NOY NOY me 3 shije frutash eshte i pasur me vitamina dhe elementë kyc të nevojshëm në parametra ideale që ndihmojnë në rritjen dhe zhvillimin e duhur të foshnjave dhe fëmijëve të vegjël.

Shije e mrekullueshme frutash te cilat foshnja juaj do t’i shijojë pas muajit të 6.

Kushtojni vëmëndje sigurisë së paketimit: Të jetë i padëmtuar. Mbyllje hermetike e kapakut me vakum.

Të përdoret përpara datës së skadencës: Shiko datën në paketim

Pesha 300gr

Specifikimet

Kodi 949071
Marka Noy Noy
Mosha 6+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp