DJEPI MODERN PREJ DRURI FOPPAPEDRETTI UNE MAMI

Djep modern me një dizajn të rafinuar, ideal për gjumin e të porsalindurve, edhe pranë prindërve, në saje të funksioneve lëkundëse dhe anti-refluks.

Marka: Foppapedretti
39,900Lekë
1

Përshkrimi

Djep modern me një dizajn pranë të rafinuar, ideal për gjumin e të porsalindurve, pranë prindërve, në saje të funksioneve lëkundëse dhe anti-refluks. Struktura prej druri ngjyrë hiri dhe tekstili 100% pambuk, të rregullueshme në lartësi në 5 pozicione, për t'u përshtatur për çdo lloj shtrati. Mamma & Me ose UNE&MAMI ka një funksion lëkundës të integruar dhe përfshin si strukturën prej druri ashtu edhe dyshekun. Pesha neto: 14 kg. Permasat: 85/72x67 X100

Si te montojme djepin Foppapedretti? https://www.youtube.com/watch?v=rwgUijtFYRw

Specifikimet

Kodi 781057
Marka Foppapedretti

Produkte të ngjashme

whatsapp